Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Siku Avto s prikolico in motornimi sankami

Redna cena
18,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
Grosuplje
Kamnik
Ljubljana Šiška
Lendava
  • Avto s prikolico in motornimi sanmi,
  • realističen modelček vozila,
  • kovinsko-plastični elementi,
  • dovršena oblika.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ta komplet zagotavlja vrhunsko zabavo ob običajnih progah in na globokih in zasneženih terenih. VW Amarok je zmogljivo vozilo, ki vleče prikolico in motorne sani po strmih ovinkih, dokler ni motorno vozilo edino vozilo, ki lahko vozi. Z odpiranjem vrat lahko snežne sani iztaknete iz nagibne prikolice in brez truda križarite po pokrajini. Zasnova gumijastih koles ter gosenic olajša drsenje po kateri koli površini.

Igrača je zasnovana v merilu 1:55.

Tehnične podrobnosti:
Primerno za otroke: od 3. leta dalje.

Dimenzije: 235 × 87 × 61 mm

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.