Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Siku Avto s čolnom

Redna cena
17,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Avto s čolnom,
  • realističen modelček vozila,
  • kovinsko-plastični elementi,
  • dovršena oblika.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Čisto razkošje v predstavljeni verziji. Vozilo v tem kompletu vleče luksuzni športni čoln italijanskega proizvajalca luksuznih jaht, "Marine Performance". Plavajoča in zelo podrobna športna jadrnica s premičnimi kovinskimi zunanjimi motorji se prevaža na visokokakovostni kovinski prikolici s tandemsko osjo.

Igrača je zasnovana v merilu 1:55.

Tehnične podrobnosti:
Primerno za otroke: od 3. leta dalje.

Dimenzije: 340 × 97 × 51 mm

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.