Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Gummee Rokavička z grizalom

Redna cena
15,99
Artikla ni na zalogi
  • Rokavička z grizalom,
  • rumene barve,
  • pomoč pri izraščanju prvih zobkov,
  • veliko grizalo,
  • stranska grizala,
  • primerna od rojstva dalje.
Prva rešitev za malčke,ko jim začnejo rasti zobki.Z velikim grizalom in priročnimi stranskimi grizali blaži bolečino.Malčki jo imajo pri roki,koristna je tudi iz higienskega vidika,saj je nikoli ne vržejo na tla.
Odlična je za majhne dojenčke, ki so še premajhni, da bi si sami držali grizala.
Pomoč pri izraščanju prvih zobkov,
veliko grizalo,
stranska grizala,
primerna od rojstva dalje.
Večje grizalo, ki ga lahko odstranite. Primerno za pranje v pralnem stroju. Prilagodljiva velikost. Različne vrste grizal in prišitih etiket + šumeča površina vzpodbujajo fino motoriko. Z vrečko za shranjevanje/pranje poskrbite za varno in higiensko shranjevanje. Za uporabo od 3 meseca naprej. MATERIAL: rokavička: 100% bombaž, Grizalo iz silikona namenjenega za žvečenje ne vsebuje BPA in falate.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.