Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Scruff A Luvs Plišasta kepica presenečenja - modra

  • Scruff A Luv,
  • barva turkizno/modra,
  • škatla presenečenja, v kateri se skriva plišasta kepa,
  • ko jo okopaš, se razkrije katera živalica je – zajček, kuža ali mucek,
  • Set vsebuje: 1 x kepica/skrivnostna živalica; 1 x ovratnica; 1 x krtača; 1 x sponka za lase; 1 x posvojitveni certifikat,
  • starost 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Scruff A Luvs – kepica presenečenja!
Tvoj mali ubogi Scruff A Luvs je bil zapuščen, nihče ga ni imel rad in sedaj te potrebuje, da ga rešiš! Katero živalico si rešil? Je kužek? Je mucek? Je zajček?

Scruff A Luvs so ljubke kepice, ki svojo identiteto razkrijejo po kopanju! Sledi navodilom in žalostno skuštrano kepo spremeni v srečno živalico.

Set vsebuje: 1 x kepica / skrivnostna živalica; 1 x ovratnica; 1 x krtača; 1 x sponka za lase; 1 x posvojitveni certifikat.

Scruff A Luvs – kaj dobiš?
Scruff A Luvs so na voljo v dveh barvah, t.j. roza in turkizna in treh motivih, t.j. zajček, kuža in mucek. Pakiranje obeh je enako, zato kupec ne ve katero živalico je kupil (t.i. škatla presenečenja),ve pa, katero barvo (roza ali turkizno). Živalica se pokaže ob prvem kopanju, ko malo kepo spremeniš v hišnega ljubljenčka!

Nekaj nasvetov:
Kepo se okopa ročno. Priporoča se uporaba blagega mila za dojenčke. Priporočamo še kakšno kapljico balzama, da bo dlaka bolj mehka. Na koncu se živalico posuši do suhega. Primerno za otroke od 3. let starosti dalje.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.