Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Scruff A Luvs Plišasta igračka presenečenja - družina

  • Plišasta igračka presenečenja - družina,
  • katero živalsko družino si rešil (kužke ali mucke??),
  • si rešil dvojčke ali trojčke?,
  • za starost od 3 let dalje.,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Scruff A Luvs – kepica presenečenja!

Tvoj mali ubogi ScruffA Luvje bil zapuščen, nihče ga ni imel rad in sedaj te potrebuje, da ga rešiš! ScruffA Luvs so ljubke kepice, ki svojo identiteto razrijejo po kopanju! Sledi navodilom in žalostno skuštrano kepo spremeni v srečno živalico.

Katero živalsko družino si rešil?
Kužke ali muce?
Si rešil dvojčke ali trojčke?

Scruff A Luvs - kaj dobiš?
- 1x Scruff a Luv mama (kuža ali mucka)
- 2x ali 3x otročiček
- 1 x ovratnica z obeskom
- 1x družinska slikica za obesek
- 1x krtača
- 1x otroška steklenička
- 2x otroško oblačilo
- 1 x posvojitveni certifikat.

Nekaj nasvetov: Kepo se okopa ročno. Priporoča se uporaba blagega mila za dojenčke. Priporočamo še kakšno kapljico balzama, da bo dlaka bolj mehka. Na koncu se živalico posuši do suhega. Primerno za otroke od 3. let starosti dalje.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.