Science 4 you Tovarna kristalov - SC612884 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Science 4 you Tovarna kristalov - SC612884
14,99 €
REDNA CENA
14,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 880230

  • Tovarna kristalov,
  • 10 zabavnih poskusov ustvari različne sijoče kristale, snežinke,..
  • komplet vključuje: lesene lopatke, majhne in veliko laboratorijsko čašo, zaščitne rokavice, pipeto, modro barvilo, fotoluminiscenčno barvo, magnezijev sulfat, galun, petrijevke, žice za modeliranje in poučno knjižico z navodili (36 strani),
  • priporočena starost: 8+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Postani super kul znanstvenik, ki ustvarja kristale, ki se svetijo v temi! Skozi 10 zabavnih poskusov ustvari različne sijoče kristale, snežinke, kristalno sporočilo in še več! Spoznaj osnovne pojme v kemiji in številne zanimivosti! Skozi zabavne poskuse se nauči, kaj so snovi in raztopine, kaj so minerali in kristali in kako kirstali nastanejo. Starost: 8+ let Material: plastika, karton, les, užitna barvila, magnezijev sulfat, galun Komplet vključuje: lesene lopatke, majhne in veliko laboratorijsko čašo, zaščitne rokavice, pipeto, modro barvilo, fotoluminiscenčno barvo, magnezijev sulfat, galun, petrijevke, žice za modeliranje in poučno knjižico z navodili (36 strani)

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015