Schleich Žrebe Clydesdale - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Žrebe Clydesdale
5,29 €
REDNA CENA
5,29 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 564939

  • Figura žrebe Clydesdale,
  • figura je natančna kopija pravega žrebeta,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura žrebeta Clydesdale v velikosti D: 8,3 x V 7,9 x G 3,7 cm. Figurca je natančna kopija žrebeta in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o žrebetu Clydesdale:

Clydesdales spadajo med največje konje na svetu. Ko so popolnoma odrasli, je njihova višina 160–180 cm. Edini večji konji so Shire konji in Brabant.

Clydesdales rastejo počasneje kot druge pasme konj. Žrebeti ne bodo v celoti odrasli do sedmega ali osmega leta starosti. Nato tehtajo več kot 1000 kg - toliko kot majhen avto. Tako močni so, da lahko vlečejo predmete, ki so veliko težji od sebe. To pomeni tudi, da potrebujejo veliko hrane in vode. Vsak dan potrebujejo 20–25 kg zrnja z minerali in vitamini ter približno 50–60 kg sena. Ni treba posebej poudarjati, da so zaradi tega žejni. Clydesdales spijejo več kot 100 litrov vode na dan.

Zanimivost:Žrebeti Clydesdale so ob rojstvu visoki že skoraj meter.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015