Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Svinja

  • Figura svinja,
  • figura je natančna kopija prave svinje,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura svinja, v velikosti D: 10 x V 5,5 x G 2,9 cm. Figurca je natančna kopija svinje in je primeren za otroške igre ali pa za izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Domačih prašičih:

Domači prašič izvira iz divjega prašiča. Z vzrejo je bilo ustvarjenih približno 70 pasem v različnih barvah po vsem svetu.

Prašiči so večinoma rožnati in imajo ščetinasta kožuha. Toda odvisno od pasme so lahko rjave, črne ali pikaste. Govori se, da so živali umazane, saj se rade kopajo v blatu. Pravzaprav si v vročem vremenu preprosto naredijo hladno kopel, tako kot sloni. Poleg tega jih blato ščiti pred ugrizi žuželk. Nekateri imajo prašiče celo za hišne ljubljenčke - ker so zelo mirni, občutljivi, družabni, radovedni in inteligentni.

Zanimivost:Prašiči so bolj inteligentni kot psi.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.