Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Schleich Škotski Ovčar

Redna cena
5,29
  • Figura Škotskega ovčarja,
  • figura je natančna kopija pravega Škotskega ovčarja,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Škotskega ovčarja v velikosti D: 6,2 x V 4,1 x G 1,8 cm. Figurca je natančna kopija psa in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Škotskem ovčarju

Border Collies so strastni ovčarji. So poslušni, spretni, inteligentni - pa tudi izjemno graciozni in plemeniti.

Border Collies imajo veliko energije. Naloge pogosto opravijo hitreje, kot si njihovi mojstri lahko zamislijo. Lahko se celo naučijo navijati okna avtomobilov, skakati po preskočeni vrvi ali uravnotežiti kozarce vode na nos. Ni čudno, da hitro osvojijo nagrade na tekmovanjih. Poleg tega lahko Border Collies razume do 1000 besed - kar je veliko več kot dveletni otrok.

Zanimivost:Border Collies velja za najbolj inteligentnega od vseh psov - celo pred nemškimi ovčarji in pudlji.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.