Schleich Konj Andalusian Mare - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Konj Andalusian Mare
8,99 €
REDNA CENA
8,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 564957

  • Figura Andaluzijskega Konja,
  • figura je natančna kopija pravega Andaluzijskega onja,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Andaluzijski Konj, v velikosti D: 12,6 x V 10,7 x G 4,8 cm. Figurca je natančna kopija Andaluzijskega konja in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Andaluzijskem konju:

Andaluzijski konj je rasni in eleganten konj. Pravzaprav se pasma imenuje "Pura razza espanola", v angleščini "čista španska pasma".

V 15. stoletju so na Jugu Španije začeli gojiti Andaluzijce. S svojim gracioznim videzom je očaral zlasti plemiče in kralje. Konj je bil vedno znan po njegovem pogumu in moči, odlikuje pa ga njegova eleganca. Najpogosteje se pojavljajo kot sivci oziroma beli konji, lahko pa so tudi rjavi ali črni. Zanje sta značilna dokaj velika glava in eleganten mišičast vrat, razpoznavnost jim dajeta zelo dolga svilena griva in rep, ki sta pogosto blago skodrana.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.