Schleich Islandski Pony Žrebec - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Islandski Pony Žrebec
REDNA CENA
7,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 121684

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Figura Islandskega Ponija,
  • figura je natančna kopija pravega Islandskega ponija,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Islandski poni, v velikosti D: 8 x V 9,1 x G 4 cm. Figurca je natančna kopija Islandskega ponija in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Islandski ponijih:

Islandski konj je še posebej priljubljen pri otrocih, saj je v velikosti ponija. Tako močan je, da z lahkoto nosi tudi odrasle.

Čeprav so islandski konji majhni, jih lahko brez težav jahajo tudi odrasli. Mnogi jih zamenjujejo za ponije, ki so primerni samo za otroke, vendar je njihova zgradba precej robustna. Odlikujejo ga košata griva in bogat rep, tako da so vsi islandci že zaradi videza izjemno privlačni, še dodaten bonus pa je njihova prijazna narava ter relativna nezahtevnost pri oskrbi.

Še ena velika posebnost islandskih konj je njihovo gibanje. Običajni konji imajo 3 načine gibanja, hod, kas in galop. Poleg omenjenih treh hodov pa imajo islandski konji še dva dodatna hoda oziroma načina gibanja. Prvi je tölt, ki je sicer naravni hod islandskih konj, to je hitro in udobno gibanje. Drugi pa je t.i. skeið oziroma pas.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.