Schleich Gepard - Baby Center spletna trgovina
0
Schleich Gepard
6,99 €
REDNA CENA
6,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 564954

  • Figura gepard,
  • figura je natančna kopija gepard,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura gepard v velikosti D: 9,7 x 6,1 x G 3,92 cm. Figurca je natančna kopija gepard in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o gepardu:

Gepardi so najhitrejše kopenske živali na svetu. S svojimi vitkimi telesi in močnimi dolgimi nogami lahko v nekaj sekundah pospešijo hitrost do 120 km / h.

Gepardi so odlični lovci. Najprej zelo previdno pristopijo k svojemu plenu, dokler niso zelo blizu, nato pa, ko pride čas, napadejo kot strela. Če bežeči plen nenadoma spremeni smer, lahko gepard preprosto obrne svoje telo na sredini. Saj njegova prilagodljiva hrbtenica to omogoča. Če pa po nekaj sto metrih nimajo uspeha, se vdajo. Veliko hitrost lahko vzdržujemo le na kratki razdalji.

Zanimivost: Gepardi so popolnoma prilagojeni podnebju. Vodo morajo piti le vsake tri do štiri dni.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015