Schleich Eldrador Morska Pošast - Baby Center spletna trgovina
0
Schleich Eldrador Morska Pošast
15,99 €
REDNA CENA
15,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 924653

  • Figura Eldrador Morska Pošast
  • figura je natančna kopija morske pošasti,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 7+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 7 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Eldrador Morska Pošast v velikosti D: 15,5 x V 18 x G 11 cm. Figurca je natančna kopija morske pošasti in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o morski pošasti

Kraken je pravi super borec - ima več trikov v rokavu, da zadrži nasprotnike. S svojimi močnimi lovkami lahko naenkrat zavzame več nasprotnikov, na njihova lica brizga črno črnilo in z uporabo harpune zadržuje nepovabljene goste - tudi tiste iz zraka! Hiter kot strela je pod vodo. Kraken se lahko bori tudi s svojimi nasprotniki na kopnem! Toda kako to počne? Ne more se premikati zelo hitro na svojih lovkah, ampak to počne zelo tjiho - kot na prstih - in komaj pušča sled. Nihče ni varen pred njim nikjer ... Njegova edina slabost je, da pošast kraken potrebuje vodo najkasneje po eni uri, drugače je v nevarnosti, da se izsuši. Primerno za starost od 7-12 let.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015