Schleich Eldrador Ledena Pošast - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Schleich Eldrador Ledena Pošast
15,99 €
REDNA CENA
15,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 924654

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Figura Eldrador Ledena Pošast
  • figura je natančna kopija ledene pošasti,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 7+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 7 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura Eldrador Ledena Pošast v velikosti D: 15,5 x V 18 x G 11 cm. Figurca je natančna kopija ledene pošasti in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o ledeni pošasti

Nihče ni tako hladen do svojih nasprotnikov, kot je on. Je trden in vztrajen bojevnik, ki mu nikoli ne zmanjka zraka, tudi med dolgimi dvoboji ne. Vsakdo, ki ne pazi, bo takoj začutil učinke močnih pesti grozljive ledene pošasti. S svojim mogočnim ledenim kladivom lahko tudi v nekaj sekundah zamrzne predmete in jih nato razbije na tisoč kosov. Ker je voda njegov element, je seveda dober plavalec in lahko celo čaka na svoje sovražnike v vodnem svetu. Njegova šibka točka: med bitko ga lahko zaščiti samo njegovo vodoodbojno krzno. Njegovi nasprotniki bi morali zaviti v toploto ... Primerno za starost od 7-12 let.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015