Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Schleich Alozaver

Redna cena
14,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Figura Alozavra,
  • figura je natančna kopija pravega Alozavra,
  • figure so odlične za izobraževanje ali igranje,
  • vzpodbuja razvoj domišljije,
  • za starost od 3+ leta dalje,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, nevarnost zadušitve.
Figura dinozavra Aozaver v velikosti D: 24 x V 12,4 x G 8,3 cm. Figurca je natančna kopija dinozavra in je primeren za otroške igre, izobraževanja in pa za vse zbiratelje.

Nekaj o Alozavruu:

Alozaver je s svojimi 12 metri dolžine in čeljustmi, v katerih je bilo 70 sabljastih kot britev ostrih in nazaj zakrivljenih zob, vzbujal grozo. Lobanja alozavra je merila v dolžino približno en meter. Imel je gibljive sklepe med lobanjskimi kostmi, ki so omogočale premikanje gobca gor in dol, kar je pomagalo živali pri hranjenju. Spodnji čeljustnici sta se lahko razklenili v stran in tako živali omogočili goltanje večjih kosov mesa. Na sprednjih okončinah je imel tri kremplje. Sklep na tem prvem prstu je omogočal, da je lahko velik krempelj obrnil navznoter. Na nogah je imel tri močne prste, ki so bili dovolj mišičasti, da so nosili celotno težo odrasle živali, težke verjetno nekaj ton. Za svojo velikost je bil zelo uren tekač. Raziskovalci so izmerili dolžino njegovega koraka. Med dve stopinji bi po dolžini lahko postavili dva avtomobila.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.