Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Ravensburger RAVENSBURGER Labirint

Redna cena
27,99
  • Družabna igra,
  • Priporočena starost: 7+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ravensburger družabna igra Labirint. Na skrivnostnem vrtu se vedno nekaj dogaja. Ne le da se skrivajo zakladi, duhovi in različne živalice, tukaj vsak nekaj na skrivaj išče! Pramakni hodnik in premaknejo se stene. Kjer je bila pravkar pot, je sedaj stena! Kdor bo našel največ zakladov, je zmagovalec!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.