Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Ravensburger Ravensburger Kakerlaloop

Redna cena
39,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Baby Center Maribor Mercator PE42
Baby Center Koper PE45
  • Pripelji svoje hroščke na cilj,
  • izogni se zlobnemu žužku,
  • za 2-4 igralce,
  • za starost 5 let+.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Pripelji svoje žužke varno na cilj! Toda pozor! Lahko te ulovi zlobni žužek, kateri se skriva v podzemlju. Ko pride na plano, ostali žužki otrpnejo. Če se te žužek ne dotakne in se ponovno vrne v podzemlje se igra nadaljuje.

Poglej, žužek prihaja iz cevi. Reši svoje hroščke. Vrzi kocko in premakni hroščke čez dvorišče. Žužek hiti in jih skuša ujeti. Pohiti in jih pripelji na drugo stran dvorišča in postani zmagovalec.

Za 2 - 4 igralce, za starost od 5 let dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.