Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Racman Plenica Racman Bambus

Redna cena
16,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Zelo vpojna in tanka,
  • z vložkom,
  • material otroku omogoča zelo dobro gibljivost,
  • velikost 4–16 kg,
  • temperatura pranja je 60°C.
Racman Bambus je zelo vpojna in tanka plenica z vložkom. Svileno mehak bambusov material omogoča otroku zelo dobro gibljivost, plenica ostane mehka tudi po številnih pranjih. Bambus raste zelo hitro, in sicer brez uporabe pesticidov in umetnih gnojil in je zato ekološkopridelan material, obenem pa tudi razgradljiv. Velikost je enotna 4-16 kg. Plenica se zapenja z ježki ali s pritiskači. Najvišja deklarirana temperatura pranja je 60 oC. Plenica se uporablja skupajs prekrivnimi hlačkami S, M, L ali XL.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.