Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Quut Set za plažo Mini Ballo

Redna cena
24,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Set različnih mini igrač za plažo,
  • ikonični dizajn,
  • različne možnosti igranja in ustvarjanja.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Set za plažo Mini Ballo vsebuje naslednje igrače v zračni vreči:
Mini Ballo je kanglica za vodo. Vemo - to sploh ne izgleda kot kanglica za vodo. Toda vaši otroci jo bodo uporabljali kot kanglico, zato je Ballo tako edinstven. Njegova pametna zasnova in mehak zgornji del pripomoreta k lažjemu nalivanju, nošenju vode, ter prelivanju vode. Prenašanje vode od morja do peska ni bilo nikoli tako zabavno.
CUPPI je vse v enem, lopata, sito in žoga! Njegova ergonomska oblika je zasnovana za majhne roke in sicer tako, da se lahko uporablja za več različnih dejavnosti. CUPPI je lahko pripomoček pri igranju z mivko, saj lahko postane lopata in sito. Z njim lahko gradite gradove, po drugi strani delate potko žogi, ali pa napolnite ročaj, ki ima posebej zasnovano luknjo za pisanje s peskom ali vodo. Cuppi se lahko uporablja tudi pri žoganju, ali v banji.
Modelček za na plažo Love (srce) je revolucionarna izboljšava klasičnega modečka za izdelavo potičk iz mivke. Pri tej igrači naredimo potičko malo drugače in sicer s krožnimi gibi na mivki. Ni potrebe po vstavljanju mivke v model, ter nato obračanju modelčka. Modelčke lahko uporabijo otroci tudi na snegu ali v banji pri igri z mehurčki. Ko je srce narejeno, jo lahko otrok okrasi po svojem okusu.

Izdeleki so brez BPA, Ftalati in Lateksa in ga jih možno reciklirati.
Material: PP

Quut je belgijsko podjetje, ki ga je ustanovil oče dveh otrok, ko je prišel do spoznanja, da na trgu ne obstajajo lopatke, ki se pri igranju na mivki ne bi zlomile. Ideja se je porodila nostalgično, saj je ta isti oče imel v svojih otroških letih samo eno lopato, s katero je gradil gradove iz mivke, ta pa se nikoli ni zlomila. Zato so na trg prišli izdelki Quut, katerih moto je predvsem narediti vzdržljiv izdelek. Ker je snovalec podjetja hkrati tudi industrijski dizajner, so igrače temu primerno lepo in funkcionalno oblikovane, predvsem pa kvalitetne.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.