Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Quut Set za plažo

Redna cena
19,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Set različnih igrač za plažo,
  • ikonični dizajn,
  • različne možnosti igranja in ustvarjanja.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Edinstvena, večnamenska igračka, ki je preprosta in zabavna za uporabo:

Je lopata, ki pomaga otrokom kopati luknje in izkopati jarke. Je sito, ki pomaga odstraniti večje delce v mivki, je lijak za vodo, skozi katerega na mivko počasi dolivate vodo. Pri natančnem oblikovanju določene skulpture, je ta lijak lahko ključno pomagalo pri oblikovanju.

Obroči in žoga Ringo je najbolj vsestranska igra doslej. Oblikovana je aerodinamično z drznimi barvami. Je idealna potovalna igra za vsako okolje - celo plava na vodi! Vključuje 3 lahke obroče in žogo kontrastne barve. Trije različno obarvani obroči zagotavljajo največjo možno vidljivost na kateri koli površini, medtem ko mehki robovi zagotavljajo varnost za mlajše igralce. Ringo se odlično združuje z drugimi igračami Quut, kot sta Triplet in Cuppi. Lahko celo izumite svoje igre! Izdelek je brez BPA, Ftalati in Lateksa in ga je možno reciklirati. Namenjena otrokom vseh starostnih skupin.

Modelček za mivko STAR (zvezda) Star je revolucionarna izboljšava klasičnega modečka za izdelavo potičk iz mivke. Pri tej igrači naredimo potičko malo drugače in sicer s krožnimi gibi na mivki. Ni potrebe po vstavljanju mivke v model, ter nato obračanju modelčka. Modelčke lahko uporabijo otroci tudi na snegu ali v banji pri igri z mehurčki. Ko je zvezda narejena, jo lahko otrok okrasi po svojem okusu. Izdelki so brez BPA, Ftalati in Lateksa in ga jih možno reciklirati.

Quut je belgijsko podjetje, ki ga je ustanovil oče dveh otrok, ko je prišel do spoznanja, da na trgu ne obstajajo lopatke, ki se pri igranju na mivki ne bi zlomile. Ideja se je porodila nostalgično, saj je ta isti oče imel v svojih otroških letih samo eno lopato, s katero je gradil gradove iz mivke, ta pa se nikoli ni zlomila. Zato so na trg prišli izdelki Quut, katerih moto je predvsem narediti vzdržljiv izdelek. Ker je snovalec podjetja hkrati tudi industrijski dizajner, so igrače temu primerno lepo in funkcionalno oblikovane, predvsem pa kvalitetne.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.