Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Prolat Mrmrajoči medvedek Whisbear

Redna cena
59,99
  • Uporaba od rojstva dalje,
  • olajša mirno uspavanje in pomirja,
  • oddaja šumeč zvok,
  • možnost uravnavanja glasnosti,
  • čas delovanja do 40 minut,
  • vklapljanje in izklapljanje zvoka,
  • inovativna funkcija Cry Sensor,
  • namestitev na posteljo, voziček ali torbo,
  • doživljenjska garancija.
Wishbear medvedek, ki šumi kot sušilec za lase, olajša mirno uspavanje novorojenčkov in dojenčkov ter tudi starejših otrok. To je idealna rešitev za postopno prilagajanje novorojenčkov. V prvih mesecih njihovega življenja jih Wishbear na varen način pomirja, med drugim pomirja tudi jok med kolikami, saj predvaja zvok, ki spominja na zvok iz materinega trebuha. Šumeči medvedki Wishbear so osvojili srca na tisoče staršev in njihovih otrok.

Šumeče srce Whisbear® medvedka: Z njegovo pomočjo postane pomirjanje vašega otroka bolj enostavno. Naprava, ki šumi z belim šumom, otroka spominja na zvok, ki mu je znan iz obdobja fetalnega življenja. Mehanizem je preprost za uporabo z uravnavanjem glasnosti, dela pa do 40 minut - to je čas, v katerem zaspali malček prehaja v fazo globokega spanja. Funkcija Soft Start/Soft Stop nežno vklaplja in izklaplja zvok.

Inovativna funkcija CRY SENSOR: Inteligentna šumeča® naprava je prvi medvedek, ki ohranja otrokov spanec tudi potem, ko se ukvarjate s seboj ali pa preprosto spite. Whisbear s funkcijo CRYsensor se po 40 minutah nežno utiša in se preklopi v način pripravljenosti. Ko Whisbear ® prepozna jokanje otroka, ki se budi, se takoj odzove s pomirjujočim šumom, po 20 minutah delovanja pa znova preide v način prisluškovanja.

Medvedek, drugačen od drugih: Projekt Whisbear Whisbear® je navdihnjen z otroškimi risbami, bil je priznan s strani Inštituta za industrijsko oblikovanje in je dobil tudi nagrado „Parents Choice 2015 – inspired by Kind+Jugend Consumer Award”.

Whisbear® uči: Igranje z njim je senzorična stimulacija za otroka. Šumeča ušesa in tačke, dolge noge, sešite iz pisanih in kontrastnih tkanin malčkom zagotavljajo številne nove izkušnje!

Whisbear® se ne prime le za srce: Povsod ga lahko vzamete s seboj. Medvedek se brez težav prijema za ročke vozičkov, okvirje posteljic ali za ročke torb z opremo za otroka.

Whisbear® Elegant: Whisbear® je pakiran v mehko vrečko, zahvaljujoč temu pa je vedno čist in urejen. Vrečko prav tako lahko uporabljate za npr. shranjevanje plenic.

Made in European Union: Šumeči medvedek Whisbear® je bil zasnovan v skladu s filozofijo družbene odgovornosti podjetij. V celoti je zasnovan in izdelan na Poljskem.

Doživljenska garancija: Podjetje Whisbear® skrbi za najvišjo kakovost izdelkov, ki jih prodaja. Svojim strankam zagotavlja pomoč tako danes kot jutri in še v naslednjih 100 letih! Za vedno!

Oglejte si video predstavitev izdelka:

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.