Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Pokemon žoga 95060

  • Pokemon žoga ,
  • v njej shrani svojega Pokemona,
  • na voljo različne figure,(željeno napišite v opombe naročila),
  • za starost od 4 leta dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Pokemoni so bili sprva videoigra za igralno konzolo Game Boy. Kasneje so se pojavile še knjige (mange), igrače, igralne karte, ter seveda še več iger. Nastal pa je tudi anime (risana serija). V letu 2019 prihaja lansiranje nove Pokemon igre. Igra bo veliko bolj podobna preteklim Pokemon igram, ki jih igralci že dobro poznajo in precej manj Pokemon Lets go igri, ki je obnorela svet leta 2016. Dodanih bo kar nekajj novih likov.

Vsak dober trener Pokemonov potrbuje Pokemon žogo, da v njej ujame in shrani svojega Pokemona. S Pokemon žogo lahko preneseš Pokemon avanturo iz ekranov v življenje.

Lastnosti:
  • Starost: za 4 leta+


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.