Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Pokemon Interaktivni pliš 95325

Redna cena
39,99
  • Pikaču,
  • interaktivni pliš,
  • Če pritisneš na tačko mu zasvetijo lička in rep,
  • za starost od 4 leta dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Pokemoni so bili sprva videoigra za igralno konzolo Game Boy. Kasneje so se pojavile še knjige (mange), igrače, igralne karte, ter seveda še več iger. Nastal pa je tudi anime (risana serija). V letu 2019 prihaja lansiranje nove Pokemon igre. Igra bo veliko bolj podobna preteklim Pokemon igram, ki jih igralci že dobro poznajo in precej manj Pokemon Lets go igri, ki je obnorela svet leta 2016. Dodanih bo kar nekajj novih likov.

V svetu, kjer ljudje zbirajo Pokemone, da jih uporabljajo za borbe, fant spozna inteligentnega in zabavnega Pikachuja, ki si želi postati detektiv...

Tudi ti spoznaj malo drugačnega Pikachu-ja -interaktivnega najbolj poznanega lika Pokemonov, ki se smeji in oglaša. Če pritisneš na tačko mu zasvetijo lička in rep. Zberite se s prijatelji in si med seboj podajajte Pikachu-ja. POGLEJ! Zasveti se mu rep. Wauuu, česa tako zabavnega pa še ne!

Lastnosti:

Starost: za 4 leta +,

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.