Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Plum® Srednje velik lesen Tipi- šotor

Redna cena
479,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Plačilo možno le po predračunu ali s kreditno kartico,
  • Tipi - indijanski šotor je prava radost za vsakega malčka,
  • postavite ga v senčni kot vrta in uživajte v igranju,
  • vrata iz tekstila,
  • lesena tla,
  • izdelan iz prvovrstnega FSC certificiranega lesa,
  • velikost sestavljenega izdelka 155 x 155 x 230 cm,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto,
    • poškodovana embalaža.
Plum® srednje veliki leseni indijanski šotor - tipi je varno skrivališče, namenjeno spodbujanju aktivne in ustvarjalne igre na prostem. Vsi tipiji Plum® so izdelani iz lesa, trajnostnega izvora in so nepobarvani, torej idealni za barvanje, slikanje s predlogami ali preprosto dekoracijo. S pomočjo velikega lesenega tipija Plum® se lahko celotna družina zbere na vrtu ob skodelici čaja ali ob pripovedovanju zgodb. Dovoljeno samo za otroke! Povabite svoje prijatelje in preoblikujte vaš tipi v ekskluziven klubski prostor.

Tipi - indijanski šotor je prava radost za vsakega malčka! Postavite ga v senčni kot vrta in uživajte v popoldanskem igranju. Z lesenimi tlemi, čudovitim izgledom in tekstilnimi vrati daje videz pravcatega indijanskega šotora in ponuja neskončne možnosti igranja in uživanja na vrtu.

Velikost sestavljenega izdelka 155 x 155 x 230 cm.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.