Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Plum® Peskovnik Palm Beach s strehico

Redna cena
159,99
Vrednost s popustom
111,99
Velja 01.08.2019 - 31.08.2019
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Plačilo možno le po predračunu ali s kreditno kartico,
  • lesen peskovnik ima na obeh straneh klopi za čim udobnejšo igro,
  • strehica zagotavlja zaščito pred soncem,
  • izdelan je iz prvovrstnega FSC® certificiranega lesa,
  • priporočljiva starost: od 18 mesecev dalje,
  • maksimalna teža uporabnika: 50 kg,
  • velikost sestavljenega izdelka: 120 x 120 x 110 cm,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Peskovnik Plum Palm Beach je odlična igrača za sončne popoldneve na vrtu. Ko bo otrok kopal, gradil in ustvarjal različne oblike v pesku, bo spodbujanje ustvarjalne igre in aktivnosti na prostem otrokovi domišljiji dalo prosto pot. Lesen peskovnik ima na obeh straneh klopi za čim udobnejšo igro, strehica pa zagotavlja zaščito pred soncem. Izdelan je iz prvovrstnega FSC® certificiranega lesa.

Priporočljiva starost: od 18 mesecev dalje. Maksimalna teža uporabnika: 50 kg. Velikost sestavljenega izdelka: 120 x 120 x 110 cm.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.