Piqipi Knjiga didaktična - fant - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Piqipi Knjiga didaktična - fant
43,99 €
REDNA CENA
43,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1077410

  • Didaktična Interaktivna tiha knjiga,
  • za dečke,
  • idealna je za vse otroke, ki se učijo številk, barv, oblik, računanja, dnevnih opravil,
  • vsaka stran ima priložene razne predmete z ježkom, ki jih lahko otrok sam postavlja, in ureja po knjigi,
  • za starost od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Interaktivna tiha knjiga je idealna za vse otroke, ki se učijo številk, barv, oblik, računanja, dnevnih opravil itd. Vsaka stran v knjigi predstavlja edinstveno poglavje z unikatno učno izkušnjo in pripomočki.
Otrok je skozi barvito knjigo v interakciji s prisrčnimi živalcami in otroci poleg tega ima vsaka stran priložene razne predmete z ježkom, ki jih lahko otrok sam postavlja in ureja po knjigi.

Primerno za otroke od 3 leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.