Pinio previjalna komoda Moon s tremi predali white - Baby Center spletna trgovina
0
Pinio previjalna komoda Moon s tremi predali white
* NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH 189,99 €

VREDNOST S POPUSTOM

189,99 €

Velja do odprodaje zalog

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 1004297

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Garancija za brezhibno delovanje:1 leto.

Komoda Moon je del seta otroškega pohištva, ki ima čiste, enostavne in moderne linije.

Ima ravno zgornjo ploskev in tri prostorne predale. Odlikuje jo visokokakovostni tih sistem zapiranja, barvana je z ekološkimi barvami na vodni osnovi, ki so antialergijske in izdelana iz MDF plošč.

Lastnosti:

z ravno zgornjo ploskvijo,
ima tri prostorne predale,
je enostavna za uporabo,
barvana z ekološkimi barvami na vodni osnovi, ki so antialergijske,
snemljiva previjalna plošča za komodo se dokupi posebej,
dodatki in previjalna podloga niso vključeni v ceno,
dimenzija: 100 x 52 x 92.


Pinio je blagovna znamka edinstvenega otroškega pohištva, ki spodbuja otrokovo domišljijo.
Pohištvo se s pomočjo otrokove domišljije spremeni: postelja v trdnjavo, zaboj za igrače v piratsko ladjo in omara v hiško za palčke. Pinio pohištvo je očarljiva dogodivščina za vse – ne le za otroka. Združujejo stilistiko z moderno izvedbo. Pohištvo je izdelano iz poljskega lesa. Odlikujejo ga edinstvena očarljivost, naravnost, prijaznost do okolja in varnost. Zaradi bogate ponudbe oblik, barv in kombinacij je vsaka otroška soba edinstvena.

Blagovna znamka Pinio je v lasti družbe »Drewnostyl«, ki proizvaja izdelke iz borovega lesa za evropski trg že dobrih 20 let. Konec devetdesetih let so pričeli s proizvodnjo otroškega pohištva. Že od vsega začetka je podjetje dejavno na socialnem in dobrodelnem področju, še posebej pri projektih lokalnih skupnosti. Podjetje je prejelo številne prestižne nagrade in častne omembe, ki potrjujejo visoko kakovost ponujenih izdelkov.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.