Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Pickart Design Nalepke krogci 4cm - roza pastel

Redna cena
9,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Nalepke,
  • za okrasitev in popestrite otroške sobice,
  • barva pastelno roza,
  • vsebuje 63 krogcev, v velikosti premera 4 cm,
  • nalepko le odlepite iz podlage in jo prilepite na želeno površino,
  • po odstranitvi nalepke ne puščajo sledi lepila,
  • ostali artikli na fotografijah niso vključeni v ceno.
Okrasite in popestrite otroško sobico s stenskimi dekorativnimi nalepkami Pick Art Design.

Dekorativne nalepke krogci so oblikovane tako, da je vsak element na foliji/nalepki izrezan, zato si vaše stene oziroma druge površine lahko okrasite po svoje in s tem še dodatno prispevate k unikatnosti otroškega bivalnega prostora. Komplet nalepk vsebuje 63 krogcev, v velikosti premera 4 cm.

Nalepke so izdelane iz kvalitetnih polimernih folij, primernih predvsem za notranjo rabo. Nalepke lahko lepimo na vse vrste površin (stena, les, keramika, steklo...), ki niso izpostavljene visokim temperaturam ali vodi. Nanos je enostaven, nalepko/vzorec le odlepite iz podlage in jo prilepite na želeno površino. Po odstranitvi nalepke ne puščajo sledi lepila.

Opomba: Zaradi različne kalibracije zaslona se barva nalepke lahko rahlo razlikuje od tega, kar vidite na zaslonu.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.