Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Pic Kompresorski inhalator AirFamily

  • Kompresorski,
  • hiter in učinkovit,
  • mehka, silikonska maska 2 v 1 za odrasle in otroke,
  • ustnik in nastavek za nos,
  • dolžina cevi: 1 m,
  • SideStream posodica za zdravila,
  • garancija za brezhibno delovanje: 5 let.
Inhalator PiC AirFamily je primeren za celo družino. Je praktično zasnovan, saj vsebuje poseben predalček namenjen shranjevanju zdravil, fiziološke raztopine in sestavnih delov inhalatorja. Ima zamenljiv filter in držalo za posodico in masko.

Zaradi posebne patentirane SideStream® posodice, v katero vstavimo fiziološko raztopino (lahko tudi zdravilo), inhlator proizvaja delce v povprečju velike le 2,57 mikrona, kar zadostuje, da rezpršeni delci in zdravilo dosežejo spodnji del dihal, čas inhaliranja pa je za polovico krajši od običajnega inhalatorja in traja samo 7 minut.

Poleg inhalatorja paket vsebuje še otroško in odraslo masko, ustnik, nastavek za nos, cevko dolžine 1m, 4 filtre (vsak zadostuje za 170 ur inhaliranja) in SideStream® posodico za zdravila. Inhalator ima 5 let garancije.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.