Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego voziček marela Pliko mini - Mon Amour

Redna cena
233,00
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
198,05
Velja 23.01.2020 - 04.02.2020
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Koper
Spletna akcija
 • Voziček-marela Pliko mini,
 • od rojstva dalje,
 • izjemno lahek - teža le 5,7 kg,
 • po višini nastavljiv ergonomski ročaj, ki ga lahko vodite z eno roko,
 • nastavljivo hrbtno naslonjalo,
 • aluminijasto podvozje za lahko in stabilno vožnjo,
 • vzmetena kolesa,
 • zlaganje kot dežnik - v 'marelo',
 • panoramska strehica,
 • velika nakupovalna košara,
 • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Pliko Mini svoje kolege prekosi z majhnostjo, lahkostjo in veliko praktičnostjo. Aluminijasto podvozje mu omogoča trdno ogrodje in s tem stabilno vožnjo, hkrati pa, da je podvozje izjemno lahko in tako enostavno za manevriranje. Vzmetena kolesa prinašajo maksimalno mehkobo (tudi po več letih uporabe) in brezmejno svobodo v gibanju. Je najmanjši v svoji družini, a kljub temu lahko zložen stoji samostojno. Tehta le 5,7 kg!

Hrbtno naslonjalo je nastavljivo v 3 položaje do naklona 150° in homologirano za uporabo od rojstva, pa vse do kadar ga boste potrebovali. Opremljen je z veliko panoramsko streho in s prostorno nakupovalno košaro.

Zloži se kot dežnik, zložen pa zavzame zelo malo prostora; pospravite ga lahko v vsak prtljažnik, ob tem pa ostane dovolj prostora tudi za ostalo prtljago. Aluminijasto podvozje mu omogoča trdno ogrodje in s tem stabilno vožnjo, hkrati pa, da je podvozje izjemno lahko in tako enostavno za manevriranje. Vzmetena kolesa prinašajo maksimalno mehkobo (tudi po več letih uporabe) in brezmejno svobodo v gibanju. Izjemno lahko in tako enostavno za manevriranje.
Hrbtno naslonjalo je nastavljivo v 3 položaje do naklona 150° in homologirano za uporabo od rojstva, pa vse do kadar ga boste potrebovali.

Mere : 50 x 101 x 84 cm

Je najmanjši v svoji družini, a kljub temu lahko zložen stoji samostojno. Tehta le 5,7 kg! Opremljen je z veliko panoramsko streho in s prostorno nakupovalno košaro.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.