Peg Perego voziček 3v1 Veloce mon amour 4027839 - Baby Center spletna trgovina
0
Peg Perego voziček 3v1 Veloce mon amour 4027839
1.227,99 €
REDNA CENA
1.227,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 1046599

Barve

Peg Perego voziček 3v1 Veloce eclipse 4027010Peg Perego voziček 3v1 Veloce red shine 4027013Peg Perego voziček 3v1 Veloce mon amour 4027839Peg Perego voziček 3v1 Veloce 500 4027012Peg Perego voziček 3v1 Veloce graphic gold 4027007Peg Perego voziček 3v1 Veloce city grey 4027009
  • Voziček 3v1,
  • funkcionalen in sodoben komplet: voziček Veloce, košara Culla Grande in avtosedež Primo Viaggio Lounge,
  • aluminijasto ogrodje,
  • zlaganje in odpiranje enoročno z gumbom na ročaju,
  • Soft-Ride kolesa,
  • vrtljiva in blokirana sprednja kolesa,
  • športni del je primeren od rojstva do 22 kg,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Modularni sistem Veloce Lounge je funkcionalen in sodoben komplet otroške opreme, ki vsebuje otroški voziček Veloce, košaro Culla Grande in avto sedež Primo Viaggio Lounge – vse, kar potrebujete za udobno, varno in enostavno rokovanje z otrokom od rojstva dalje. Za popoln stilski in maksimalno uporaben paket pa sta med dodatki (za doplačilo) na voljo tudi previjalna torba ali nahrbtnik, ki se barvno in stilsko skladata z vašim vozičkom.

Lastnosti:
• funkcionalen in sodoben komplet: voziček Veloce, košara Culla Grande in avtosedež Primo Viaggio Lounge,
• aluminijasto ogrodje,
• zlaganje in odpiranje enoročno z gumbom na ročaju,
• Soft-Ride kolesa,
• vrtljiva in blokirana sprednja kolesa,
• športni del je primeren od rojstva do 22 kg.

Modularni sistem je sestavljen iz vozička Veloce (podvozje in športni sedež), avtosedeža Primo Viaggio Lounge in košare Culla Grande.
(Opozorilo: Podnožje i-Size za avtosedež ni vključeno.)

Voziček se zloži enoročno in preprosto s tipko na ročaju. Zložen zavzame izjemno malo prostora tudi s pritrjenim sedežem in stoji samostojno. Prevleka vozička ostane medtem zaščitena.

Easy Drive System s svojimi 12-kroglični ležaji na kolesih omogoča 360° okretnost. Aluminijasto podvozje in vzmetenje koles pa omogočajo dodatno stabilnost in popoln nadzor nad manevriranjem vozička.

Voziček Veloce je opremljen s Soft-Ride kolesi, kar prinaša še mehkejšo in prijetnejšo vožnjo.

Obrnljiv športni sedež, ki je primeren za novorojenčka in otroka do 22 kg telesne teže, se na podvozje pritrdi z enim klikom. Hrbtni naslon se spusti v ležeč naklon. Raztegljiva strehica z UV zaščito UPF 50+ ščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. 5-točkovni varnostni pas je nastavljiv po višini ter mehko oblazinjen.

Detajli na kolesih in podvozju ujemajo z novimi barvnimi kolekcijami, kar daje vozičku še modnejši in izjemno estetski izgled.

Med dodatki je na voljo elegantna torba (za doplačilo) za vse pripomočke, ki jih starši potrebujejo. Poleg torbe je po novem na voljo tudi trendovski nahrbtnik (za doplačilo), ki je tako kot torba na voljo v vseh barvnih različicah in se odlično ujema z vozičkom.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
Velikost koles Mala
Število koles Štiri
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.