Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Peg Perego Viaggio 2-3 Surefix - Black

Redna cena
154,00
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
130,90
Velja 20.04.2017 - 24.04.2017
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
  • Viaggio 2-3 Surefix,
  • barva Black,
  • avtosedež za otroke od 3.leta do 12.leta,
  • za težo od 15 do 36 kg,
  • V avtomobil se avtosedež lahko pritrdi na dva načina,
  • dodatno udobje pa nudijo naslonjala za roke,
  • po višini nastavljivi so v 7 položajev,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Avtosedež, ki raste z vašim otrokom.Avtosedež Viaggio 2-3 Surefix se lahko uporablja dlje kot ostali avtosedeži, saj je primeren za otroke, stare od 3 do 12 let (homologiran je za otroke od 15 do 36 kg).

S po višini ( v 6 položajev ) nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”) zagotavlja največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.S Surefixom zagotovljena stabilnost tudi v ovinkih.
V avtomobil se avtosedež lahko pritrdi na dva načina : s tritočkovnim varnostnim pasom avtomobila ali s priključki Surefix in tritočkovnim varnostnim pasom avtomobila.S priključki Surefix bo avtosedež v avtomobilu vedno pravilno pritrjen, v kombinaciji s 3- točkovnim varnostnim pasom pa daje največjo stabilnost pri zavijanju ali vožnji skozi ovinke.
Zagotovljeno maksimalno udobje.Udobje in varnost sta zagotovljena zahvaljujoč širokemu, udobnemu sedežu z 2 vgrajenima nosilcema pijače.
Širok naslon in podporni vzglavnik omogočata zaščito pred bočnimi trki; dodatno udobje pa nudijo naslonjala za roke.
Lahek, enostaven za namestitev in enostavna za odstranitev, ko na hitro potrebujete več prostora v vozilu.

Vsi avtosedeži PEG PEREGO niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti.Naši avtosedeži so bili testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).Rezultati so objavljeni spodaj v sklopu slik.Izčrpne informacije o varnosti otrok v avtomobilu si lahko preberete v intervjuju Varnost je tisto, kar šteje z g.Agratijem, direktorjem sektorja za otroške avtosedeže v Peg Peregu.
Garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.