Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Viaggio 1 Duofix Top Teather Black

Redna cena
269,00
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Viaggio 1 Duofix Top Teather,
  • barva Black,
  • avtosedež za otroke od 1.leta do 4.leta,
  • za težo od 9 do 18 kg,
  • V avtomobil se avtosedež lahko pritrdi na dva načina,
  • 5-točkovni varnostni pas za pripenjanje otroka,
  • varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Varnost z Isofixom vedno pri roki.Garantirana varnost od 1.do 4.leta.Viaggio 1 Duo-Fix TT (Top Tether) je avtosedež, h omologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom od 9 – 18 kg (približno od 1 do 4 let).Je zadnja generacija Isofix avtosedeža z vgrajenimi priključki Isofix v spodnjem delu ogrodja in pritrdilno Top Tether točko v zgornjem delu.

Največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja zagotavlja s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”).Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.Viaggio 1 Duo-Fix TT je na voljo tudi v ekskluzivni verziji Alcantara.
Mehko, elegantno pravo usnje, ki ga odlikuje trpežnost in dolgotrajnost.

Kako bi avtosedež kar najbolj varno pritrdili v avtomobil? Pomislite na Isofix! Zaradi dvojne homologacije lahko Viaggio 1 Duo-Fix TT v avtomobil pritrde na dva načina: s tritočkovnim varnostnim pasom vozila ali še preprosteje in varneje, brez uporabe avtomobilski varnostnih pasov, z že vgrajenimi priključki Isofix.Tak način pritrjevanja je idealen za vse, ki želijo varnost brez razmišljanja o njej.Z enim samim klikom ste lahko prepričani, da je sedež nameščen optimalno.Preprosta in hitra pritrditev avtosedeža Viaggio 1 Duo-Fix TT omogoča, da ga lahko uporabite tudi v drugem vozilu ali ga pusite pri babici.Nastavljivi priključki Isofix so vgrajeni v spodnji del ogrodja, pritrdilna Top Tether točka pa v zgornjem delu.Priključke Isofix pritrdite neposredno na točke Isofix v avtomobilu, Top Tether pa je tretja varovalna točka pritrditve, ki jo lahko najdemo v večini novih modelov avtomobilov.Njegove značilnosti? Fantastične! Viaggio 1 Duo-Fix TT ima vse, kar potrebujete, da bo vaš otrok potoval varno.

Izjemno udoben sedež, z naklonom, nastavljivim v 5 položajev, ki otroku ponuja največje udobje tudi na daljših vožnjah.
Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.

Vsi avtosedeži PEG PEREGO niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti.Naši avtosedeži so bili testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).Izčrpne informacije o varnosti otrok v avtomobilu si lahko preberete v intervjuju Varnost je tisto, kar šteje z g.Agratijem, direktorjem sektorja za otroške avtosedeže v Peg Peregu.
Garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.