Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Peg Perego Viaggio 1 Duofix - Sand

Redna cena
233,00
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Maribor Mercator
Ljubljana Rudnik
Ljubljana BTC
  • Viaggio 1 Duofix,
  • barva Sand,
  • avtosedež za otroke od 1.leta do 4.leta,
  • za težo od 9 do 18 kg,
  • V avtomobil se avtosedež lahko pritrdi na dva načina,
  • 5-točkovni varnostni pas za pripenjanje otroka,
  • sedež je širok in oblazinjen,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Kako združiti udobno potovanje in zaščito pred bočnimi trki? Zagotavljanje varnosti v avtomobilu je za PEG PEREGO poglavitna naloga.

Avtosedež Viaggio 1 Duo-Fix K je opremljen s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.Varnostni pasovi se prilagajajo otrokovi telesni višini – nastavljivi so v 7 položajev.Avtosedež je homologiran kot skupina 1 in je namenjen otrokom od 9 – 18 kg (približno od 1.do 4.leta).

V avtomobil se avtosedež lahko pritrdi na dva načina : s tritočkovnim varnostnim pasom avtomobila ali s podstavkom Isofix Base 0+1 K, ki se pritrdi na avtomobilske Isofix priključne točke brez uporabe varnostnih pasov.Slednji je najlažji način za pravilno in varno pritrditev otroškega sedeža brez uporabe varnostnih pasov.

Tehnologija Isofix predstavlja najvišjo stopnjo varnosti pri uporabi avtomobilskih sedežev za najmlajše.Pritrditev avtosedeža Viaggio 1 Duo-Fix K na podstavek Isofix Base 0+1 K je popolnoma nezahtevna, z lahkoto jo bodo osvojili tudi tisti starši, ki uporabe avtosedežev niso vešči.Isofix Base 0+1 K je najbolj inovativen in učinkovit sistem za pravilno namestitev avtosedeža v avtomobilu.Homologiran je v skladu z veljavnim evropskim normativom ECE R44/04 za otroke, težke od 0-18 kg (0 do približno 4 let).Avtosedež Viaggio 1 Duo-Fix K je, pritrjen na podstavek Isofix Base 0+1, na varnostnih testih ADAC, TCS, Stiftung Warentest, OAMTC osvojil 4 zvezdice (junij 2013).

Udobno potovanje in sproščen spanec tudi na daljših vožnjah.Viaggio 1 Duo-Fix K ima širok in oblazinjen sedež.Naklon avtosedeža je nastavljiv v 4 položaje, s čimer se otroku zagotovi kar največje udobje in možnost sproščenega spanca tudi na daljših vožnjah.
Zaradi oblazinjene bočne opore, ki se skupaj s 5-točkovnim varnostnim pasom avtomatsko nastavlja po višini, bo vaš malček potoval udobno in v popolnoma pravilnem položaju.Vsi avtosedeži PEG PEREGO niso samo skladni z evropskim standardom R44/04, ampak celo presegajo vse zahteve tega standarda z vidika zmogljivosti in varnosti.Naši avtosedeži so bili testirani tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).Rezultati so objavljeni spodaj v sklopu slik.Izčrpne informacije o varnosti otrok v avtomobilu si lahko preberete v intervjuju Varnost je tisto, kar šteje z g.Agratijem, direktorjem sektorja za otroške avtosedeže v Peg Peregu.
Garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.