Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Prevleka Clima Cover za Primo Viaggio SL

Redna cena
40,00
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Koper
  • Prevleke za avtosedeže Primo Viaggio SL,
  • izdelane iz vrhunskega materiala Tencel,
  • Tencel je koži prijazen in preprost za vzdrževanje.
Pralna prevleka iz vrhunskih vlaken Tencel.Prevleke za avtosedeže PEG PEREGO Clima Cover so izdelane iz vrhunskega materiala Tencel.
Tencel je svilnato lesketajoče se vlakno, ki se pridobiva s pomočjo okolju prijazne proizvodnje iz naravne lesne surovine.Sestavljajo ga posebna nanovlakna, ki zaradi svoje izjemne hidrofilnosti odlično sprejemajo vlago (kar 50 % več vlage kot bombaž), imajo večjo toplotno prevodnost in večjo prepustnost vodne pare v primerjavi z bombažem.Suha vlakna dajejo prijeten občutek toplote pozimi, vlažna vlakna pa hladijo, zato je avtosedežek poleti prijetno hladen.
Tencel je koži prijazen in preprost za vzdrževanje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.