Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Polaris Ranger RZR 24V

Redna cena
1.089,99
Artikla ni na zalogi
  • Primeren za otroke od 6 let dalje,
  • velikost (š/d/v): 98 x 160 x 109,
  • baterija 24V - 12Ah,
  • max.obremenitev 60 kg,
  • čas vožnje pri polni obremenitvi 40 min,
  • prestava; 2+R,
  • najvišja dosežena hitrost 10 km/h,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Polaris Ranger vreden več, ker nudi več! Polaris Ranger RZR, zasnovan za starejše otroke, je visoko učinkovito vozilo - pol avto in pol quad.

Velika in zadaj vzmetena kolesa z gumijastimi obroči omogočajo, da je Ranger RZR primeren za zunanjo igro po vseh terenih.Kadar ste popolnoma sproščeni, ni lepšega kot poslušanje vaše priljubljene glasbe z MP3 predvajalnika ali radia.Zaprta karoserija je opremljena z varnostnimi pasovi.

Vozilo je opremljeno z baterijo 6V in polnilcem in je primeren od 3.leta starosti dalje.Ima zaprto šasijo, kar otorku preprečuje stik z električnimi žicami in mehanizmom ter deluje kot zaščita pred vodo in umazanijo.Vozilo se enostavno sestavi.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Lastnosti:
- primeren za otroke od 6 let dalje,
- velikost (š/d/v) v cm 98 x 160 x 109,
- baterija 24V - 12 Ah,
-,maximalna obremenitev 60 kg,
- garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.