Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Podnožje ISOFIX Base 0+1

Redna cena
118,00
Vrednost s popustom
100,30
Velja 24.11.2017 - 24.11.2017
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Ljubljana BTC
Koper
Novo mesto
Lenart
  • Podnožje ISOFIX Base 0+1,
  • podstavek, ki se v avtomobil pripne brez uporabe varnostnih pasov,
  • najenostavnejši način pripenjanja, pri katerem ste lahko brez skrbi, da je avtosedež pritrjen pravilno,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Skupina 0+1 K (0 - 18 Kg) od 0 do 4 let.Podstavek Isofix 0+1 K je avtomobilski podstavek, ki se v avtomobil pripne brez uporabe varnostnih pasov.

Tehnologija Isofix predstavlja najvišjo stopnjo varnosti pri uporabi avtomobilskih sedežev za najmlajše.Je tudi najenostavnejši način pripenjanja, pri katerem ste lahko brez skrbi, da je avtosedež pritrjen pravilno.
Podstavek se pritrdi na avtomobilske Isofix priključne točke brez uporabe varnostnih pasov, nanj pa se pripne otroški avtosedež.Namenjen je uporabi z avtosedežema Primo Viaggio in Viaggio 1 Duofix.Tako en podstavek zagotavlja varnost od rojstva do 4.leta.
Homologiran je v skladu z veljavnim evropskim normativom ECE R44/04 za otroke, težke od 0-18 kg (0 do približno 4 let).Poleg tega je bila njegova uporaba testirana tudi v znamenitem ADAC Crash Test centru v Münchnu skladno z Euro NCAP protokolom (bočni trk in čelni trk pri 40% višji hitrosti, kot jo zahteva evropski standard).
Tukaj lahko preverite, če ima vaš avtomobil priključne točke Isofix.Izčrpne informacije o varnosti otrok v avtomobilu si lahko preberete v intervjuju Varnost je tisto, kar šteje z g.Agratijem, direktorjem sektorja za otroške avtosedeže v Peg Peregu.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.