Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Pliko Mini - Ghiro

Redna cena
189,00
Vrednost s popustom
160,65
Velja 20.10.2017 - 22.10.2017
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Pliko Mini,
  • barva Ghiro,
  • zloži se kot dežni in stoji samostojnok,
  • peresno lahek voziček( 5,7 kg,
  • hrbtno naslonjalo je nastavljivo v tri položaje do naklona 150°,
  • 5-točkovni varnostni pas in snemljivo prednje varovalo,
  • opremljen je z veliko panoramsko streho in s praktično, prostorno nakupovalno košaro,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Mini voziček, maxi svoboda v gibanju.Pliko Mini najmanjši v svoji družini, a kljub temu lahko zložen stoji samostojno.Tehta le 5,7 kg! Mini voziček, maxi svoboda v gibanju.

Od svojega starejšega brata Pliko je podedoval značilnosti zložljivega vozička, prekosil pa ga je z majhnostjo, lahkostjo in veliko praktičnostjo.
Aluminijasto podvozje omogoča trdno ogrodje, ki zagotavlja stabilno vožnjo, hkrati pa, da je podvozje izjemno lahko in tako enostavno za vožnjo in manevriranje.
Vzmetena kolesa prinašajo maksimalno mehkobo (tudi po več letih uporabe) in brezmejno svobodo v gibanju.
Majhen in lahek, s svojimi 5,7 kg omogoča, da ga zložite z eno samo roko, brez sklanjanja.Zloži se kot dežnik, zložen pa zavzame zelo malo prostora; pospravite ga lahko v vsak prtljažnik, ob tem pa ostane dovolj prostora tudi za ostalo prtljago.Zložen namreč meri le 34 cm v širino, 94 cm v dolžino in 32 cm v globino.

Pliko Mini zagotavlja brezhibno higieno kjerkoli ste, saj se, medtem ko je zložen, prevleka nikoli ne dotika tal.Hrbtno naslonjalo je nastavljivo v 3 položaje do naklona 150° in homologirano za uporabo od rojstva, pa vse do kadar ga boste potrebovali.
Opremljen je z veliko panoramsko streho in s praktično, prostorno nakupovalno košaro.
Garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.