Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Košara Pop Up - Atmosphere

Redna cena
199,99
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
  • Košara Pop Up,
  • košara Pop-Up se skupaj s podvozjem zloži kot knjiga z eno samo roko, brez sklanjanja,
  • samostojno in zavzame izjemno malo prostora,
  • hrbtišče je nastavljivo.
Košara Pop Up – kjer kakovost ni le dodatek! Inovativna košara Pop-Up se skupaj s podvozjem zloži kot knjiga z eno samo roko, brez sklanjanja.

Prevleka ves čas ostane čista, saj se v nobenem trenutku zlaganja ne dotika tal. Zložena stoji samostojno in zavzame izjemno malo prostora. Presenečenje pri odpiranju! Presenečenje pri zapiranju!
Edinstvena košara Pop-Up je izjemno udobna, kadar je odprta in zelo kompaktna, kadar je zložena . Podvozje in košara se zložita hkrati z eno samo roko ; zložen “paketek” zavzame izjemno malo prostora. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji Peg Perego, lahko od zdaj naprej košaro pospravite v prtljažnik, kjer ostane še veliko prostora za ostale stvari. Velika zaščitna streha je obenem ročaj in ima vgrajeno mrežasto okno , ki omogoča večje kroženje zraka.
Dodan je tudi poseben senčnik z UV zaščito UPF 50+ , ki otroka ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki. Hrbtišče je nastavljivo . Mehka notranja prevleka se enostavno in popolnoma sname . Za optimalno kroženje zraka v košari Pop-Up so prezračevalne točke skrite tudi v spodnjem delu košare . Sistem Ganciomatic Peg Perego omogoča, da košaro Pop-Up pritrdite na podvozje Book z enim samim klikom . Z uporabo raztegljivega stojala Bassinet Stand lahko košara postane prava zibelka tudi doma (na voljo v ločeni ponudbi)
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.