Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Kit Auto Navetta XL

Redna cena
43,99
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Dodatek Kit Auto košaro Navetta XL spremeni v avtosedež,
  • je idealna za vožnjo na daljših relacijah,
  • vsebuje naramnice s 3-točkovnim varnostnim pasom in zatičem.
Dodatek Kit Auto košaro Navetta XL spremeni v avtosedež. Za udobna in popolnoma varna potovanja Za Peg Perego varnost ni le možnost, temveč temeljno načelo pri ustvarjanju izdelkov najvišje kakovosti.

Košara Navetta XL je idealna za vožnjo na daljših relacijah . S tem dodatkom (KIT AUTO) je homologirana kot avtosedež skupine 0 (do 10 kg) .
Kit Auto omogoča namestitev košare v avtomobil in tako uporabo košare kot avtosedež. Dodatek vsebuje naramnice s 3-točkovnim varnostnim pasom in zatičem. To zagotavlja maksimalno varnost tako pri čelnem kot pri bočnem trčenju. Košara je skupaj z dodatkom Kit Auto odobrena po normativih za otroške avtosedeže razreda 0 (do 10 kg); ima opravljen test ECE R44/04.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.