Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Gaucho Superpower 2014

Redna cena
1.064,99
Dostava: 2 do 4 delovne dni
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Ljubljana BTC
  • Primeren za otroke od 6 let dalje,
  • velikost (š/d/v): 90 x 131 x 90,
  • baterija 24V - 12Ah,
  • max.obremenitev 60 kg,
  • čas vožnje pri polni obremenitvi 60 min,
  • prestava; 2+R,
  • najvišja dosežena hitrost 10 km/h,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Gaucho SuperPower Ekskluzivno baterijsko vozilo Gaucho SuperPower je idealno za izredne razmere in najzahtevnejše voznike.

Dvakratna moč za dvojno zabavo! Gaucho SuperPower je vrhunsko otroško 24 V baterijsko vozilo.Vaš otrok se bo vozil s stilom in vsemi dodatki!

Posebej močan otroški SUV ima edinstvena, dolgo obstojna in tiha "QuietRide" kolesa z izjemno močnim oprijemom na vsaki podlagi.Opremljen je s pravim vzmetenjem zadaj avtomatsko zavoro.Vozilo je opremljeno z baterijo 24 V in polnilcem.Ima zaprto šasijo, kar otrokom preprečuje stik z električnimi žicami in mehanizmi ter deluje kot zaščita pred vodo in umazanijo.Vsa vozila se enostavno sestavijo.

Gaucho SuperPower je visoko zmogljiv, premaguje klance (kar do 17 %) in raznovrstne površine.Ima dve pogonski kolesi.Velika prednost je, da ima dva sedeža, saj bo tako igra oz.vožnja še bolj zanimiva za bratca, sestrico ali prijatelje.Nastavljiva sedeža se prilagajata otrokovi velikosti.Ima prestavno ročico za vožnjo naprej in nazaj in blokado hitrosti.

Bogata dodatna oprema:-
FM Radio,
- MP3 predvajalnik,
- hupa,
- oblazinjeni sedeži,
- varnostni pasovi,
- kovček z orodjem,
- garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.