Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Duette Piroet Classico - Atmosphere

Redna cena
640,00
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Voziček Duette Piroet Classico,
  • barva Atmosphere,
  • voziček za dvojčke,
  • se zloži in vozi z eno samo roko,
  • vozička Duette za dvojčke je, da otroka lahko sedita eden za drugim ali eden nasproti drugega,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Najbolj vodljiv voziček za dvojčke Duette Piroet zaradi zaporednih sedežev omogoča, da boste z vozičkom lahko vstopili skozi vrata ali enostavno hodili po vseh pločnikih. Duette Piroet je voziček za dvojčke, ki se zloži in vozi z eno samo roko! .

Zaporedna se deža sta opremljena z raztegljivima strehama in imata nastavljivo tako hrbtno naslonjalo kot počivalo nog. največja prednost vozička Duette za dvojčke je, da otroka lahko sedita eden za drugim ali eden nasproti drugega. Voziček se popolnoma zloži kar skupaj z obema sedežema.
Na zatiče, kamor so pripeti sedeži, lahko hitro in enostavno pripnete tudi 2 avtosedeža Primo Viaggio SL ali 2 košari Navetta Pop Up (dobavljivi posebej).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.