Peg Perego Avtosedež Skupina 0+ Primo Viaggio Lounge i-Size City - Grey - Baby Center spletna trgovina
0
Peg Perego Avtosedež Skupina 0+ Primo Viaggio Lounge i-Size City - Grey
251,10 € 279,00 €
Redna cena 279,00 €
-10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

251,10 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 979924

Barve

Peg Perego Avtosedež Skupina 0+ Primo Viaggio Lounge i-Size City - Grey

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Primeren je tudi za nedonošenčke (od telesne višine 40 cm dalje do telesne višine 87 cm oz. do telesne teže 13 kg,
 • nastavljivo hrbtišče,
 • kinetične točke in EPS,
 • 2-stopenjska mehka blazinica,
 • ASIP,
 • raztegljiva streha,
 • ADAC OCENA: 2,4 / DOBRO,
 • ADAC OCENA (z bazo): 1,7 / DOBRO,
 • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Vsak bodoči starš za svojega novorojenčka želi najbolj varno in kar najbolj udobno lupinico. In prav to je bilo glavno vodilo pri snovanju inovativne lupinice Peg Perego Primo Viaggio LOUNGE s popolnoma prilagodljivim naklonom v 3 položaje.

Inovativno oblikovanje lupinice Primo Viaggio Lounge omogoča, da se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon, hkrati pa se podaljšuje prostor za noge, kar zagotavlja, da dojenček v njej leži v najbolj ergonomskem položaju. Lupinica s 3 možnimi nakloni dojenčkom v prvem letu omogoča večje udobje v času spanja in brezskrbna potovanja.

Lupinica Peg Perego Primo Viaggio Lounge je skladna z novim stanadardom i-Size. Primerna je tudi za nedonošenčke (od telesne višine 40 cm dalje) ter vse do telesne višine 87 cm.

Maksimalna varnost in največje udobje

Posebno oblikovanje lupinice Primo Viaggio Lounge omogoča, da se naslonjalo stopenjsko spušča v ležeč naklon, hkrati pa se podaljšuje naslonjalo za noge, kar zagotavlja, da dojenček med vožnjo v avtomobilu leži v najbolj ergonomskem položaj.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo vozička. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Evropski standard - ECE R44/04 ali ECE R129

Nov varnostni standard ECE R129 (i-Size) je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu. Ob tem je opredeljeno, da je standard ECE R44/04 še vedno veljaven. Tako se lahko avtosedeži, ki so v skladu s katerimkoli od omenjenih standardov, še naprej varno uporabljajo in prodajajo.

Izjemna kakovost

PIzdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji.

Tehnične značilnosti

 • Nastavljivo hrbtišče - Hrbtišče je nastavljivo v 3 položaje (sedeče, srednje in ležeče); s tem ko se naslonjalo spušča, se podaljšuje naslonjalo za noge, kar pa omogoča najbolj ergonomski položaj dojenčka.
 • Kinetične točke in EPS - Lupinica Primo Viaggio Lounge je opremljena s kinetičnimi točkami, ki dodatno razbremenijo sile na otroka v primeru bočnega trka. EPS (ekspandirani poliester) pa v primeru trka absorbira sproščeno energijo. S tem je maksimalna varnost zagotovljena.
 • 2-stopenjska mehka blazinica - Primo Viaggio Lounge odlično skrbi za vse dojenčke, tudi nedonošenčke, od rojstva dalje (od telesne višine 40 cm) ter vse do telesne višine 83 cm (oz. 13 kg).Dvostopenjska mehka blazinica sledi rasti dojenčka in tako v vsakem obdobju nudi več udobja, več podpore in več varnosti.
 • ASIP - Opremljen je s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Sponke na varnostnem pasu v predelu prsnega koša obdržijo varnostni pas ves čas v pravilnem položaju.
 • Podstavek i-Size - Ko bo dojenček zrasel, lahko podstavek i-Size še naprej uporabljate z avtosedežem VIAGGIO FF105, ki je odobren in namenjen otrokom do telesne višine 105 cm (oz. 20 kg).
 • Raztegljiva streha - Prostorna streha otroka varuje pred soncem z UV zaščito UPF 50+. Integrirana mreža skrbi za prezračevanje. Streha pa se po potrebi enostavno lahko raztegne.
Mere in teža
 • 44 cm x 62 cm x 67 cm (š,v,g),
 • 5,5 kg.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015