Peg Perego avtosedež i-Size 40-105 cm PRIMOVIAGGIO 360 iSize Forest - i-Size lunar 31889 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Peg Perego avtosedež i-Size 40-105 cm PRIMOVIAGGIO 360 iSize Forest - i-Size lunar 31889
469,99 €
REDNA CENA
469,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1025666

Barve

Peg Perego avtosedež i-Size 40-105 cm PRIMOVIAGGIO 360 iSize Forest - i-Size lunar 31889

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Skupina 0+/1 primeren od rojstva do 105 cm ali max 18 kg,
 • omogoča 360 stopinjska vrtljivost,
 • je z integriranim podstavkom i-Size (ECE R129),
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • ASIP - zagotavljajo največjo varnost,
 • naslon za glavo z zaščito pred stranskimi udarci se prilagodi v 6 položajev,
 • stransko pritrjena kinetična krilca,
 • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Primo Viaggio 360 je uporaben za prevoz otrok od rojstva vse do višine 105 cm in 18 kg (približno 4 leta). Od rojstva se uporablja obrnjen v nasprotni smeri vožnje, kar je najvarnejši način potovanja za male otroke. Kasneje, ko otrok dovolj zraste, se isti sedež lahko uporablja v smeri vožnje, kar omogoča 360 stopinjska vrtljivost. Ker se sedež z lahkoto obrne proti vratom, postane za starše vstavljanje in pripenjanje otroka v sedež otroška igra.

Lastnosti

Varnost po najsodobnejših standardih

Primo Viaggio 360 z integriranim podstavkom i-Size je skladen z novim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size), ki ga je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu.

Samo najboljši materiali

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo izdelka. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na ohišje in vse dodatke.

Revolucija uporabe otroškega avtosedeža

Avtosedež vrtljiv za 360 stopinj nam močno olajša vstavljanje otroka v sedež in pripenjanje z varnostnim pasom. Poleg tega nam omogoča uporabo istega sedeža vse od prvega dneva pa do približno 4. leta starosti.

PegPerego pomeni kakovost izdelana v Italiji

Ponosni smo, da v Italiji v celoti oblikujemo in izdelujemo dokazano izjemne izdelke in vsem novorojenčkom ter njihovim družinam želimo varna in udobna potovanja.

Tehnične značilnosti

Prilagodljivost - Naklon sedeža se povsem enostavno prilagaja ne glede na to ali je sedež obrnjen v smeri vožnje ali obratno. Sedež se lahko z le enim gibom obrne proti vratom avtomobila za lažje vstavljanje in pripenjanje otroka.

Varnostni pas - Primo Viaggio 360 ima 5-točkovni varnostni pas z varnostnim zaklepanjem in oblazinjenjem za maksimalno varnost in udobje otroka.

Dodatna varnost - Zadnja stranica podstavka i-Size otroka varuje tudi v primeru trka z zadnje strani vozila.

Praktičnost - Uporablja se od rojstva otroka pa vse do višine 105 cm (približno 4 leta):
 • V nasprotni smeri vožnje od 45 cm do 105 cm.
 • V smeri vožnje od 76 do 105 cm (do največ 18 kg, ne prej kot pri 15 mesecih).
ASIP - Opremljen je tudi s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja.

Vzglavje - Naslon za glavo z zaščito pred stranskimi udarci se lahko prilagodi na 6 različnih položajev in se s tem optimalno prilagodi otroku za še večje udobje in varnost.

Kinetična krilca - Stransko pritrjena kinetična krilca "Kinetic wings" nudijo dodatno zaščito za otroka in zadržijo sile v primeru stranskega trka.

Podstavek i-Size - Z integriranim podnožjem i-Size je sedež Primo Viaggio 360 skladen z novim varnostnim standardom ECE R129.

Mere
 • Teža: 15,7 kg,
 • Dimenzije v smeri vožnje (DxVxŠ): 63 x 63-70 x 44,
 • Dimenzije v nasprtoni smeri vožnje (DxVxŠ): 70 x 48-58 x 44.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
i-Size da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.