Peg Perego Avtosedež + Baza Primo Viaggio i-Size - Mon Amour - Baby Center spletna trgovina
0
Peg Perego Avtosedež + Baza Primo Viaggio i-Size - Mon Amour
Redna cena 369,00 €
-10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

332,10 €

Velja do odprodaje zalog

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 877987

Barve

Peg Perego Avtosedež Skupina 0+/1 Primo Viaggio 360 i-Size Forest - Black / Dark GreenPeg Perego Avtosedež Skupina 0+/1 Primo Viaggio 360 i-Size Lunar - Black / Grey
 • Primo Viaggio i-size z bazo,
 • barva Mon Amour ,
 • primeren za otroke od rojstvo do telesne višine 83 cm (15 mesecev),
 • vožnjo v nasprotni smeri,
 • prostorna streha z UV zaščito UPF 50+,
 • blazinica za glavo, hrbtišče in sedišče,
 • z zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”),
 • ko bo otrok odrasel, lahko podstavek i-Size še naprej uporabljate z avtosedežem VIAGGIO FF105, ki je odobren in namenjen otrokom do 105 cm (oz. 20 kg).,
 • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Primo Viaggio i-Size
Nova generacija varnosti otroških avtosedežev, ki sledi novemu evropskemu standardu i-Size.

Zakaj Primo Viaggio i-Size?
Ker se ga v avtomobil namesti veliko bolj enostavno. In ker je potovanje z njim veliko bolj varno, saj otroku omogoča vožnjo v nasprotni smeri potovanja vse od rojstvo do telesne višine 83 cm (15 mesecev).

Prostoren sedež, izjemno udobje, maksimalna varnost in enostaven za uporabo. Primo Viaggio i-Size je skladen z novim varnostnim standardom ECE R129. Podstavek i-Size je priložen.

Za izdelavo uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale, ki zagotavljajo funkcionalnost in dolgo življenjsko dobo izdelka. Pri izbiri materiala ne mislimo samo na blago, temveč tudi na zadrge, dodatke in ogrodja.

Nov varnostni standard ECE R129 (i-Size) je Evropska komisija sprejela julija 2013 z namenom izboljšanja varnosti otrok v cestnem prometu. Ob tem je opredeljeno, da je standard ECE R44/04 še vedno veljaven. Tako se lahko avtosedeži, ki so v skladu s katerimkoli od omenjenih standardov, še naprej varno uporabljajo in prodajajo.

Izdelki Peg Perego so v svetu znani po svoji izjemni kakovosti in tehnološki dovršenosti. Vsi so ne samo zasnovani, temveč tudi izdelani v Italiji, v podjetju z več kot 65-letno tradicijo. Naš cilj je, da vsi izdelki presegajo industrijske standarde za zmogljivost in varnost.

Tehnične značilnosti:
Prostorna streha otroka varuje pred soncem z UV zaščito UPF 50+. Integrirana mreža skrbi za prezračevanje. Streha pa se po potrebi enostavno lahko raztegne. Sledijo rasti dojenčka in otroku tako nudijo več udobja, več podpore in več varnosti.
 • 1 - blazinica za glavo, ki je narejena iz EPS, materiala, ki v primeru nesreče absorbira energijo
 • 2 - blazinica za hrbtišče
 • 3 - blazinica za sedišče

 • Opremljen je s po višini nastavljivim zaščitnim sistemom pred bočnimi trki (“Adjustable Side Impact Protection”), ki zagotavljajo največjo varnost v vsakem trenutku otrokovega odraščanja. Primo Viaggio i-Size odlično skrbi za varnost pri otrocih do telesne višine 83 cm (oz. 13 kg ali 15 mesecev). Ko bo otrok odrasel, lahko podstavek i-Size še naprej uporabljate z avtosedežem VIAGGIO FF105, ki je odobren in namenjen otrokom do 105 cm (oz. 20 kg).

  Tehta 4,5 kg (s podstavkom i-Size 5,2 kg).

  Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
  i-Size da
  AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
  Največji strokovnjaki za otroške izdelke
  100% varno spletno naročanje
  Hitra dostava garantirano
  Zanesljiv trgovec STL2015