Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Peg Perego Adapter Maxi Cosi/Cybex za podvozje

Redna cena
23,39
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Adapter,
  • adapterji so primerni za pritrditev avtosedežev (lupinic): Maxi-Cosi: Cabriofix, Pebble Plus, Pebble, City Cybex: Aton, Aton Q Kiddy: Evolution Pro BeSafe ® : I-zi Go+ Recaro: Privia.
Adapterji za pritrditev avtosedežev drugih znamk na podvozje PEG PEREGO.
Adapterji so primerni za pritrditev avtosedežev (lupinic): Maxi-Cosi ® : Cabriofix, Pebble Plus, Pebble, City Cybex: Aton, Aton Q Kiddy: Evolution Pro BeSafe ® : I-zi Go+ Recaro: Privia
Adapterje lahko uporabite na podvozjih (vozičkih) Book, Book S (Book POP UP), Book 51, Book Cross in Easy Drive Switch.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.