Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Paulinda Modelirna masa - živalice v lončku

Redna cena
2,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana Šiška
  • Modelirna masa,
  • živalice v lončku,
  • velikost pribl. 8 cm,
  • suši na zraku od 24-48 ur odvisno od velikosti,
  • starost 3 leta+,
  • OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Super Dough je gladka in zelo elastična masa, s katero boš na enostaven način oblikoval lihe iz tvoje domišljije. Je 3x lažja od navadnega plastelina. Na zraku se posuši in otrdi. Modelirna polimerna masa za izdelavo figurice v lončku. V lončku je vse potrebno za izdelavo figurice (modelirna masa odgovarjajočih barv, par bleščečih oči, slikovna navodila). Dokončana figurica se (velikost pribl. 8,00 cm) suši na zraku od 24-48 ur odvisno od velikosti.
Če vam izgled že posušenega končnega izdelka ni všeč ga enostavno zdrobite, date v posodico, dodate vodo in zaprete s pokrovom. Pustite stati do dva dni, dobro pregnetite in masa bo zopet kot nova.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.