Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Pampers je vodilna blagovna znamka pleničk za enkratno uporabo, že vse od leta 1961. Njihove pleničke so razvite v sodelovanju z zdravniki pediatri. Trgu neprestano predstavljajo inovativno prenovljene in izboljšane linije. Pampers pleničke Premium Care Mini (2) so velike plenice, ki dobro zadržujejo vlago. Kožo vašega otroka pomagajo ohranjati v optimalnem stanju, otroku pa dopuščajo več-urno raziskovanje sveta, ki ga obdaja. So zračne mikro-porozne pleničke, ki svežemu zraku dopuščajo pritok v plenico, vlažnemu zraku pa omogočajo enostaven prehod ven iz nje.

DryMax jedro zagotavlja odlično vpijanje, zaradi česar bo plenička dolgo ostala suha. Na zadnjem delu pleničke, je mehka bombažna obloga, ki razdraženi otroški koži na ritki zagotvalja občutek mehkobe in ugodja. Prevlečena je z zaščitnim slojem aloe vere, ki dobro ščiti in pomirja otrokovo kožo.

Pritrjevanje pleničk Premium Care Mini bo zelo enostavno. Elastičen širok pas se razteza in krči za približno 5 cm, zaradi česar se plenička lepo prilega velikosti in obliki vsakega otroka. V pomoč so mu fleksibilni pritrdilni trakovi, ki pripomorejo k zmanjševanju pojavov eritemov na koži. Opremljene so tudi s posebnim slojem z večjimi odprtinami, ki dobro absorbirajo redko blato ter z indikatorjem vlage, ki vam pomaga določiti čas zamenjave pleničke. Primerne so za otroke od 3 do 6 kg.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.