Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Pampers Plenice Premium Mini 80 kos (3-6 kg)

Spletna akcija
  • 80 kosov,
  • za 3-6 kg,
  • DryMax jedro,
  • zaščitni sloj aloe vere.
Pampers je vodilna blagovna znamka pleničk za enkratno uporabo, že vse od leta 1961. Njihove pleničke so razvite v sodelovanju z zdravniki pediatri. Trgu neprestano predstavljajo inovativno prenovljene in izboljšane linije. Pampers pleničke Premium Care Mini (2) so velike plenice, ki dobro zadržujejo vlago. Kožo vašega otroka pomagajo ohranjati v optimalnem stanju, otroku pa dopuščajo več-urno raziskovanje sveta, ki ga obdaja. So zračne mikro-porozne pleničke, ki svežemu zraku dopuščajo pritok v plenico, vlažnemu zraku pa omogočajo enostaven prehod ven iz nje.

DryMax jedro zagotavlja odlično vpijanje, zaradi česar bo plenička dolgo ostala suha. Na zadnjem delu pleničke, je mehka bombažna obloga, ki razdraženi otroški koži na ritki zagotvalja občutek mehkobe in ugodja. Prevlečena je z zaščitnim slojem aloe vere, ki dobro ščiti in pomirja otrokovo kožo.

Pritrjevanje pleničk Premium Care Mini bo zelo enostavno. Elastičen širok pas se razteza in krči za približno 5 cm, zaradi česar se plenička lepo prilega velikosti in obliki vsakega otroka. V pomoč so mu fleksibilni pritrdilni trakovi, ki pripomorejo k zmanjševanju pojavov eritemov na koži. Opremljene so tudi s posebnim slojem z večjimi odprtinami, ki dobro absorbirajo redko blato ter z indikatorjem vlage, ki vam pomaga določiti čas zamenjave pleničke. Primerne so za otroke od 3 do 6 kg.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.