Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Ok baby Ok baby Kahlica avto - turkizna

Redna cena
8,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Kahlica za odvajanje od pleničk,
  • v obliki avtomobila,
  • s pokrovom.
Navajanje na kahlico bo še bolj zabavno. Ima obliko avtomobila in vašemu malčku nudi udobno sedenje in stabilnost. Čiščenje je preprosto, za večjo higieničnost ima tudi pokrov. Odličen pripomoček za udoben prehod s plenic do stranišča. Dimenzija izdelka: 36 x 17 x 23 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.