Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Off the Hook Punčka - oblekice set

  • Punčka,
  • vsebina:1 x punčka, 6 x "outfit", 6 dodatkov, 1 nakupovalna torba,1 škatla za čevlje, 1 škatla za klobuk, 1 stojalo za obleke, navodila (vsak spodnji del se prilega kateremu koli zgornjemu, vsak zgornji del se prilega katerikoli glavi),
  • od starosti 5 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Raznovrsten set vsebuje punčko, 6 različnih "outfit-ov", 6 dodatkov, 1 nakupovalno torbo,1 škatlo za čevlje, 1 škatlo za klobuk, 1 stojalo za obleke, navodila (vsak spodnji del se prilega kateremu koli zgornjemu, vsak zgornji del se prilega katerikoli glavi). Za starost od 5 let dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.